Slušajte radio uživo: "Metropolis Radio", Скопье

"Радио Метрополис" емитува 70% македонска поп музика, со што дава значаен придонес во продуцирањето, емитувањето и развојот на македонската забавна музика. Останатите 30% се исполнети со популарна светска, како и музика од соседните држави. 99.4 ФМ Скопjе

Slušajte radio
"Metropolis Radio", Скопье - 99.40 FM
128Kbps
00:00
%

Jezik: Македонски, Format: Поп

Omiljene
Reklama
?
Top Логотип #7004 Логотип #14555 Логотип #30214 Логотип #7005 Логотип #14556 Логотип #30464
Логотип Metropolis Radio

O radio

Slogan
?

Rođendani radio stanica
?

Site: metropolisradi

Telefon (reklama, menadžer, marketing):
+389 2 3211334

kompletan upitnik za radio


Komentari, pozdravi, diskusija

Kod za ovo dugme:

Broj posetilaca / slušalaca onlajn radija "Metropolis Radio"
Broj posetilaca / slušalaca onlajn radija  Metropolis Radio

Prosečna slušanja radija vreme "Metropolis Radio"
Prosečna slušanja radija vreme Metropolis Radio kompletna lista...

Rejting radio "Metropolis Radio"
Rejting radio Metropolis Radio


Radio stanice uživo
 

Contact: