Радио тыңдау онлайн: "Antenna 5", Скопье

Антена 5 Радио со идеја Македонија да има совре­мено хит радио со комплетно нов радио израз кое ќе понуди модерна европска програмска концепција. Антена 5 во Македонија го воведе светски најраспространетиот и најуспешниот радио формат- CHR. 95.5 ФМ Скопjе

Сіз ән тыңдап отыр
"Antenna 5", Скопье - 95.50 FM
128Kbps
00:00
%

Тілі: Македонски, Формат: Pop

Таңдамал
Жарнама
?
Top Радио логотип #6980 Радио логотип #14556 Радио логотип #6982 Радио логотип #14559 Радио логотип #7002 Радио логотип #14561
Радио логотип Antenna 5

About radio

Ұран
?

Туған күн
?

Site: antenna5.com.m
FB: Antenna5
Twitter: antenna5

Tel. live broadcast:
SMS центар: (+389) 070/ 145555, 075/ 145555

Phone number (s):
телефон: (+389) 02/ 3109 955 телефон/факс: (+389) 02/ 3111 911

full radio station profile

Радио Жаңалықтар

Жаңалықтар (радио)...

 

Түсініктемелер радиостанцияларға

Осы батырманың коды:

Келушілер / тыңдаушылар "Antenna 5"
Келушілер / тыңдаушылар  Antenna 5

Радио тыңдаудың уақыты "Antenna 5"
Радио тыңдаудың уақыты Antenna 5 толық тізім...

Рейтинг "Antenna 5"
Рейтинг Antenna 5


Слушать радиостанции онлайн
 

Contact: